Mrożone Ciasto francuskie HoReCa blaty 59x38cm
Mrożone Ciasto francuskie w formie blatów o wymiarach 59×38 cm, waga blatu ±825 g. Już rozwałkowane! Idealnie nadają się do wszelkiego rodzaju słodkich deserów, kremówek, czy napoleonów, ale także propozycji bardziej wytrawnych w postaci rozmaitych przekąsek. Pakowane w wygodne opakowanie zbiorcze, zawierające 16 sztuk blatów, idealnie sprawdzą się w cukierniach, kawiarniach czy gastronomii.
Składniki: mąka pszenna; margaryna (oleje i tłuszcze roślinne: słonecznikowy, całkowicie uwodorniony słonecznikowy, kokosowy; woda; sól; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; aromat naturalny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: karoteny); woda; ocet spirytusowy; sól spożywcza.
Produkt może zawierać: orzechy, orzeszki ziemne, jaja, soję.
Wartość odżywcza | 100 g produktu zawiera | 1 porcja 50 g zawiera | %RWS* na porcję |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1637 kJ/391 kcal | 818 kJ/197 kcal | 10% |
Tłuszcz | 28,0 g | 14,0 g | 20% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14,7 g | 7,4 g | 37% |
Węglowodany | 30,0 g | 15,0 g | 6% |
w tym cukry | 0,3 g | 0,2 g | 0% |
Błonnik | 0,9 g | 0,5 g | – |
Białko | 4,9 g | 2,5 g | 5% |
Sól | 0,48 g | 0,24 g | 4% |
% RWS* – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). Opakowanie zawiera 1 porcję produktu.