Ciasteczeka francuskie z jabłkami i cynamonem 4 sztuki po 100g.
pojemność 100 ml
ilość sztuk w kartonie 40 szt.
ilość kartonów na palecie 3200 szt.




Ciasteczka francuskie, w opakowaniu znajduje się 4 sztuki. Po wypieku, są chrupiące, świetnie komponują się jako deser z lodami waniliowymi POLECAMY!

PRODUKT GOTOWY DO WYPIEKU BEZ ROZMRAŻANIA !!!

PL Sposób przygotowania:wyjąć ciastka z opakowania, ułożyć na pergaminie i blaszce do pieczenia. Nagrzać piekarnik do temperatury ok. 210-220 0C, włożyć zamrożone ciastka i piec do uzyskania złocistego koloru (ok. 20 minut). Ciastko można przed pieczeniem posmarować jajkiem rozmąconym z odrobiną wody, aby uzyskać połysk i piękny złoty kolor.
GB Preparation: Take out the cakes from wrapping and putting them on parchment and baking tray. Heat oven to the temperature of 210-220 0C, slide frozen cakes in and bake untill colour turns gold (around 20 minuts). Before baking, the cake may be buttered with egg mixed with small amount of water, in order to get shiny and beautiful golden colour.
IT Metodo di preparazione: Togliere i pasticcini dalla confezione, disporli su carta da forno e metterli nella teglia per la cottura. Preriscaldare il forno ad una temperatura di circa 210-220 0C, infornare i pasticcini ancora surgelati e cuocere fino a doratura (circa 20 minuti). I pasticcini, prima della cottura, possono essere spalmati con uova disperse in un po’ d’acqua, per ottenere brillantezza e un bel colore dorato.
RUS Способ приготовления: достать слойки из упаковки, уложить на пергаменте и противне. Нагреть духовку до температуры ок. 210-2200С, положить замороженные слойки и печь до получения золотистого цвета (ок. 20 минут). Слойки можно перед выпечкой смазать яйцом разболтанным с небольшим количеством воды, чтобы получить эффект блеска и красивый золотой цвет.

PL Produkt głęboko-mrożony. Nie zamrażać powtórnie. GB Deep-frozen product. Do not freeze again. IT Prodotto surgelato. Una volta scongelato, non ricongelare. RUS Глубокозамороженный продукт. Повторно не замораживать.

Wartość odżywcza produktu:/Nutritive value:/ Valore nutrizionale del prodotto:/ Питательная ценность продукта:100 g
Wartość energetyczna:/Energy value /Valore energetico:/ Энергетическая ценность: 280kcal/ккал 1168 kJ/кДж
Białko:/Protein:/ Proteine:/ Белок:3,0 g/г
Węglowodany:/Carbohydrate:/Carboidrati:/Углеводы: 28,5 g/г
Tłuszcz:/Fats/ Grassi:/ Жир: 17,1 g/г



wróć do listy
  o B&G aktualności nowości nasze lody nasze ciasta polityka jakości konkursy promocje kontakt

Aktualności
9.10.2013
INSPIRACJE najmłodszych z ciasta francuskiego
Zabawa połączona z radością ożywiania kształtów. Przy pomocy najmłodszych z Ciasta francuskiego B&G można otrzymać takie właśnie słodk ...   »

1.10.2013
Sprawdź - Co nowego w ciastach francuskich?
Przygotowaliśmy nowe produkty na jesienne wieczory: Ciasto francuskie chłodzone 275g. oraz dla tych, którzy chcą mieć 10 porcji od r ...   »

1.9.2013
NOWE CIASTO CHŁODZONE 275g.
Zachęcamy do zakupu Ciasta francuskiego w wersji chłodzonej. Teraz Nowa receptura !!! Co poprawiliśmy: - dostosowaliśmy grubość do Waszych sugesti ...   »

18.12.2012
Teraz Ciasto francuskie z MASŁEM
Na życzenie naszych klientów, wprowadzamy nowy produkt Ciasto francuskie z dodatkiem masła. NOWA Forma ciasta - 10 sztuk PŁATKÓW/opa ...   »

7.4.2012
Nowe smaki lody w kuwetach na gałki !!!
DLA LODZIARNI, KAWIARNI - CAŁA HoReCa Polecamy !!!
...
  »

1.4.2012
Skosztuj Nowości jakie przygotowaliśmy na Lato 2012.
1.Milki fan - Prawdziwie Mleczny 2.Feliks   »

10.1.2012
Otrzymaliśmy CERTYFIKAT BRC !!!
Nasze starania i praca nad ciągłym doskonaleniem procesów produkcji tym samym naszych produktów znalazły kolejny raz potwierdzenie, otrzymaliśmy Certy ...   »

2.8.2011
Dotacje 2011
Zakończyliśmy wdrażanie projektu: „Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Małopolskiego Regionalnego Programu Operac ...   »

2.12.2010
CIASTECZKA FRANCUSKIE W 4 SMAKACH !
Prezentujemy nowe produkty, ciasteczka francuskie w 4 smakach: Już teraz kupisz w cukierniach patronackich adresy znajdziesz - klik ...   »

5.5.2010
Nowe Lody BANKIETOWE - SPRAWDŹ JEGO SMAKI!!
Prezentujemy nowy produkt w kubeczku : LODY BANKIETOWE połączyliśmy w nim nutę wanilii, adwokatu oraz smak cukierków kukułka.
...   »

2.5.2010
SMOCZA JAMA ŚMIETANKOWA
TERAZ w nowym smaku ŚMIETANKOWYM Z SOSEM KRÓWKA!!!! Zbieraj tatuaże oraz kolekcję motocykli, wymieniaj się z przyjació ...   »

22.3.2010
TOM III KSIĘGI LODÓW WYDANY
Zapraszamy w podróż do Baśniowej Krainy Legend krakowskich, obfitujących w różne smaki prz ...   »

23.3.2009
NOWE PRZEPISY KLUBU PRZYJACIÓŁ CIASTA FRANCUSKIEGO
Na Wielkanoc przygotuj nowe potrawy, desery i smakołyki
  »

1.3.2008
OTWÓRZ KSIĘGĘ LODÓW, POZNAJ SMAK PRZYGODY!!!
TOM I - KRAINA BAŚNI, NIE TYLKO DLA MŁODYCH!
TOM II - KRAINA POSZUKIWAŃ, NOWYCH DOZNAŃ, SMAKU.   »

25.9.2007
Przyłącz się do KLUBU PRZYJACIÓŁ CIASTA FANCUSKIEGO
Jeśli lubicie Państwo ekperymentować w kuchni, zaprezentujemy kilka pomocnych wskazówek - jak w sposób ciekawy, przyjem ...   »

2.4.2007
JUŻ WKTÓTCE, ZNAJDZIESZ MAGICZNĄ CZWÓRKĘ !
Dla wymagających klientów, przygotowaliśmy specjalne produkty DLA DWOJGA.... teraz każdy, może wywołać dodatkowe wrażenia, rozkoszując si ...   »

30.5.2006
KOLEJNA SERIA DESERÓW Organza
Dla spragnionych radości smaku, przygotowaliśmy kolejne desery Organza. Tym razem, desery Organza są w pojemnikach 900ml., tak aby w grupie pr ...   »

1.6.2005
ORGANZA !!!! - Seria Deserów w OWOCACH
Wprowadzamy serię nowych produktów Premium pod marką - Organza. Desery, poprzez wyszukaną kompozycję smaków oraz egzotyczne opakowan ...   »

0.0.0
NA DŁUGIE WIECZORY !!!!
Do potraw i nie tylko, polecamy: CIASTO FRANCUSKIE, które można wypełnić dowolnie skomponowanym farszem.   »

 

jak często jadasz lody?

jeden dziennie
jeden tygodniowo
jeden w miesiącu
nie jadam
wyślij
wyniki


 
 
o nas | aktualności | nasze lody | nasze ciasta | kontakt
© Copyright 2006 - B&G Krakowskie Lody z Rycerzykiem   powered by Insignia